Kreativitet - kreativa processer - kreativa rummet - workshops - Coachuppföljning

Kreativitet - Varför

Under många år har man pratat om vikten av kreativitet, men varför?
Det finns flera företag som har missat utvecklingen inom omvärlden och den egna branschen. Hur gick det sen? I flera fall blev det ett fall för ett blomstrande företag till något som nostalgiker minns.
Det kreativa arbetet, med blicken ut mot omvärlden och branschens utveckling, kombinerat med nyfikenhet och utveckling ger en del av möjligheten att fortsätta blomstra!

Kreativitetsdag

Kreativ utveckling inom ett företag eller en avdelning inom företaget.
Kreativitetsdagen är en heldag med blandning av teori, tankar och mycket aktivitet. Vi blandar föreläsande i seminarieform med tillämpningar och olika övningar. Vi påstår, diskuterar och vänder o vrider på temat!
Under dagen krävs en hel del aktivitet och vi ”ritar” upp en en plan för ett kreativt arbetssätt som passar in i vardagen och skapar ett sorteringsinstrument för värdering av Vad? När? Hur?
Vi kommer till er eller ni kommer till oss. Vi är flera personer med lite olika erfarenheter och vägar att nå målen.

Kreativitet - Coachuppföljning

Uppföljning av det kreativa arbetet kan vara en väg att praktiskt utveckla verktygen inom enheten.
Vi kommer tillbaka för gruppcoachning och/eller enskild coachning av er kreativa utveckling.
Uppföljningen blir ett sätt att befästa det kreativa arbetet och vända problem till möjligheter. Vad/När/Hur blir en fråga där man hittar form som praktiskt passar ihop med arbetsdag och flödet av arbetsuppgifter.
Ni kan kombinera den kreativa dagen med uppföljningar som passar er. Vi ser vikten av en uppföljning för att utveckla arbetsformerna. Risken finns alltid att de praktiska vardagshindren blir till stopp för kreativitet. Vi vill vända det till möjligheter!

Mer information och offert

Hör av på mail eller telefon för mer information, anpassning till er verksamhet och offert.